De beste varianter av agurker for åpen bakke: en beskrivelse og egenskaper av varianter

Det ser ut til at en slik ting som voksende agurker ikke representerer noe komplisert. Ifølge kunnskapsrike mennesker er dette faktisk slik. Det er sant, om du får deg til å ha viss kunnskap. For eksempel, hvordan velge riktig type grønnsak. For å forstå alt agurksortimentet, kan du svare på tre spørsmål.

Hvordan velge riktig variasjon?

  • Hvor skal grønnsaken dyrkes? Som regel vokser "grønn" i et drivhus, et drivhus eller en åpen bakke. Det er ikke uvanlig og vokser dem på vinduskarmen.
  • Når ønsker du å høste? Du kan spise unge agurker i begynnelsen av juni. Den mest tålmodige er klar til å vente til juli eller august.
  • Hvor lenge vil jeg høste en agurk?

Ved dette prinsippet er "grønt" delbart inndelt i tidlig, mellom og sent. Det er verdt å huske at tidlige plantesorter er oftere syke. I tillegg, sammenlignet med den senere, har de en kortere fruktingsperiode. Hvis graden av agurker er valgt riktig, er de ikke redde for enten pulveraktig mugg - falsk eller ekte eller bakteriosis. Det viktigste er å være oppmerksom på økt motstand av planter til disse svindelene.

Det er også nødvendig å avgjøre hvilke grønnsaker som er til. Tross alt, noen foretrekker å salve dem, og noen liker å knekke frisk. Og her er salat, saltede og universelle varianter preget. Naturligvis har hver av dem visse fordeler.

De beste varianter av agurker for dyrking ute

Mange av disse varianter som er anerkjent som vellykkede, refererer til hybrider. De utforskes lett av F1-merket. Hybrider oppnås ved å krysse med frøene til den første generasjonen. En slik plante bør være:

  1. hardfør;
  2. fruktbar;
  3. ha en misunnelsesverdig smak av frukt.

Det anbefales imidlertid ikke å samle frø fra den. Tross alt er levetiden til en slik skjønnhet bare ett år. Hvis frøene som tas fra det plantes, kan et stort antall planter vises.

April F1

Hybrid, som er tidlig og universell, fruktes i 45-55 dager fra fremkomststidspunktet. Forresten, det er lett dyrket ikke bare i det åpne bakken, men også på vinduskarmen og balkongen. Årsaken til dette er plantens kompakte størrelse, og dens "evne" til selvregulerende forgrening. Frukt som har en sylindrisk form, er store i størrelse. Massen deres når ofte opp til 200-250 gram, og lengden - opp til 22-25 centimeter. Hyggelige tillegg er ubehagelig å bry seg, mangel på bitterhet, kald motstand.

Masha F1

Hybrid har evnen til å danne frukt uten pollinering og befruktning. I tillegg er det ultra-moden (35-39 dager) og høyavkastende, preget av en lang periode med frukting. Frukt - agurker med stor størrelse tubercles, deres form - korrekt sylindrisk. De har gode smaksegenskaper, ikke bitter. Deilig ikke bare hermetisert, men også "direkte fra plogen". Bonus - motstand mot mange sykdommer. Ufordelaktig for vekstforhold forhindrer heller ikke å få en "knasende høst".

Myren F1

Har slike egenskaper som selvbefruktning og ultra-robusthet (35-39 dager). En mediumbladet plante har en begrenset forgrening av frukten på sidene. Frukt, som vokser til 12 centimeter, har en stor størrelse på tuberkulvet og sylinderformen. I tillegg til falsk og ekte pulverlakk, er sorten immune mot oljepotting.

Vår F1

Hybrid refererer til bee-dusted og tidlig varianter. Vent på frukt vil bare ha 48-55 dager. Immun for en rekke sykdommer. Agurker med små tuberkler og sparsomme spines har form av sylinder. De er ikke bittere, og er aktivt saltet og hermetisert. Lengden på klare agurk er 12 centimeter, og massen er ca. 100 gram.

Connie F1

En vikur er en gherkin type som ikke trenger pollinering, og har et økt utbytte. Etter 43-45 dager (utgangspunktet - fremveksten av skudd), vil anlegget glede seg over sin høsting. Busken er middels lobed. Agurker er små - bare 6-7 centimeter i lengde, 60-80 gram i vekt, har form av sylinder. Hyggelig å se på:

  1. fin klumpete;
  2. med hvite spinler;
  3. lys grønn farge.

Knuste, saftige, smakfulle frukter er absolutt ikke bittere. Hybriden er motstandsdyktig mot overvekst, rotrot og pulveraktig mugg er ikke redd for det. Agurk er like deilig både frisk og hermetisk.

Miranda F1

  1. tidlig modenhet;
  2. høyt utbytte;
  3. allsidighet.

På planten uten pollinering, vises frukt med en kvinnelig type blomstring. Fruktene vokser til 11-12 cm lange, og 110-120 gram - vekt. De har hvite pigger og formen på en sylinder. Fargen er grønn med hvite flekker, og opp til midtdelen - også med striper. Juicy frukt med en fantastisk aroma er god i salater og pickles. Tilsetninger - kald motstand og motstand mot de vanligste sykdommene.

Mer med F1

Ira F1

Denne honeycombed hybrid tilhører den ultra-robuste. For dannelsen av frukt tar anlegget ca 50 dager. De dyrkede agurkene er sylindriske, med stor størrelse tuberkler, mørkegrønn i farge, med hvit pubescence. Lengde - ca 15 centimeter og vekt - ca 85 gram. Tykt og skarpt kjøtt er dessuten behagelig for smaken. Anlegget gir en utmerket høst av agurker og er immun mot sykdommer.

Emerald Flux F1

Hybrid tidlig - for fruktmodning tar det ca 48 dager. Busken er svakt løftet. Den kvinnelige typen blomstring foregår. Agurker er langstrakte sylindriske, med tuberkler, mørkegrønne i farge, med tynn hud. Lengde - ca 50 centimeter, og vekt - ca 200 gram. Smaken og aromaen av agurker er rett og slett fantastisk. De er:

  1. kald-resistente;
  2. skygge-tolerant;
  3. ikke lider av pulverisert mugg
  4. ha en lang periode med fruiting.

Uunnværlig i salater.

Corinne F1

Hybrid er preget av høy ytelse og ultra-robusthet. Agurker er en forbedret versjon av Connie F1. Disse er agurkene, når en lengde på 10 centimeter, mørkegrønn, med små tuberkler og hvite spinler, uten bitterhet. De har en utmerket konsistens. Hybrid er immun mot mange sykdommer. Ved salting beholdes crunchiness og tetthet.

Gourmet "Madame" F1

En tidlig bee-støpt hybrid danner frukt etter 48 dager etter at plantene blir synlige. Disse kraftige plantene domineres av den kvinnelige typen blomstring. Gurkas form er sylindrisk, de er korte, med små, ofte lokaliserte tuberkler, hvite spinler, en tynn, delikat hud. De har små hvite striper. Lengde i centimeter - 12, vekt i gram - 85. Tette frukter overgir ikke og blir ikke gule. Bitterhet er fraværende. Planten er ikke påvirket av rotrot og dunkel mugg, den har intenst fruktdannelse. Bruk agurk, fersk, saltet og hermetisert.

I tillegg kan du plante varianter som ikke er merket F1 i det åpne bakken. De har også fordelene ved å la dem vokse på denne måten.

Hvilke ikke-hybride varianter anbefales av lastebilbøndene?

Med det formål å vokse på friluftsområdet, anbefaler erfarne gartnere å bruke flere varianter av slike agurker.

elegant

En rekke bee-dusted, tidlig modning frukt vises etter ca 60 dager. De er hvite kinnet, med små tuberkler, når 13 cm i lengde og 140 gram i vekt. Sorten er kald og ikke immune mot oljepotting. Agurker er velsmakende både i frisk og i salt form.

Erofei

Bee-forurenset medium-modning variasjon er universell. Perfekt egnet for pickles, og til frisk bruk. Anlegget er sterkt og har en stor forgrening. Zelenets liten størrelse - kun 6-7 centimeter, formen er langstrakt-ovate, litt tuberkuløs. Det er ikke redd for dunkle mugg.

konkurrent

For modning av agurker, vil anlegget trenge fra 45 til 55 dager. Denne hastigheten, kombinert med økt utbytte og uovertruffen smak, gjør agurker et utmerket salt utvalg. Frukt opptil 12 centimeter lang, hvis form er langstrakt-oval eller sylindrisk, dekker helt den store størrelsen på tuberkulen. Og vekten sviktte ikke - 120 gram. Anlegget vil være i stand til å tåle bakteriell flekkhet og pulverformig mugg.

Nezhinsky 12

Som sier bønder, en av de beste saltede varianter. Det er mellomstore og bee-støvet. I tillegg er agurker upretensiøse i deres omsorg og er ikke utsatt for sykdom. Busken er langvarig. fruitlets:

  1. kort;
  2. krupnobugorchatye;
  3. med svarte ryggrader;
  4. Å ha et sprø kjøtt og en deilig smak.

Formen er langstrakt, ovale, vekt fra 80 til 100 gram og lengde - opp til 12 centimeter. Sorten lider ikke av bakteriose og oljepotting.

deilig

Den tidlige modningsanlegget er kraftig, med lange pisker. Frukt er sylindrisk, med små tuberkler, mørkgrønn hud, vokse til 12 centimeter. Kjøttet er tett, med mye sukker. Den lille størrelsen på frøkammeret antyder at disse agurker er best saltet.

Anerkjennelsen av lastebilbønder for å plante i det åpne bakken og slike varianter av "grønn" som "Phoenix" og "Fjernøsten" har fortjent anerkjennelse.

Hva sier lastebilbøndene?

Selvfølgelig, som det sies, "smak og farge....." Likevel, hvis du leser anmeldelser gartner, du kan få nyttig informasjon som vil hjelpe bestemme "zelonenkih" valg for utendørs dyrking.

"Vår F1" og "Masha F1", sannsynligvis den mest fruktbare. Den andre er heller ikke dårlig for de som ønsker å dyrke grønnsaker på vinduskarmen. Men hvis alle de samme agurker vokser i det åpne bakken, er det viktigste for dem moderat vanning. Så det er en sjanse til å høste selv i oktober.

Det er ikke noe bedre enn agurker "Alligator" F1. En lang periode med fruiting og utmerket smak - for de som foretrekker frisk frukt. Men å salt en slik variasjon er bedre kuttet i skiver.

"Chinese sykdom motstandsdyktig" F1, sylteagurk "The Tinder Box" F1, agurker grade "salt-coating" har en lang og rikelig fruktsettingen, avslører smaks og produktegenskapene, slik det er anbefalt for beising. I tillegg er de resistente mot de vanligste sykdommene.

Hva annet er viktig å vite?

Blant hybrid varianter av agurker er bee-dusted og parthenocarpic, det er, i stand til å danne eggstokkene og bære frukt uten pollinering. Når du velger den første, er det viktig at biene var på nettstedet.

Tilstedeværelsen av mannlige og kvinnelige blomster vil bidra til å unngå hulrom. Vanligvis har de første tre, og den andre - firesidige skjemaet. Bestem sexet av planten kan være på det første fosteret. For å gjøre dette må det kuttes over, og se hvordan frøene er ordnet. I en mannlig agurk er de i tre segmenter, for en kvinnelig agurk i fire segmenter.

Bestemme disse varianter av agurker som er mer egnet for å vokse i det åpne bakken til deg, er det verdt å huske om zoned frø, testet av mer enn en generasjon lastebilbønder.

Agurk Karin F1 8 stk. (Nederland)

Varenr.: 101175

  • Gave til hver bestilling
  • Vi leverer gjennom hele Russland
  • Jeg liker ikke det - vi vil refundere pengene
  • Merke: Havrysh
  • Prosent av spiring: 100

6 fantastiske grunner til å bli vår faste kunde

Vi har utviklet unike betingelser for kjøp av frø. Du får en utvidet garanti, akselerert levering, samt et sett med gaver

Beskrivelse Agurk Carin F1 8 stk. (Nederland)

Karin F1 "utenlands" gjest i Russland (utvalg av nederlandsk). Agurk tidlig modenhet, etter 38-48 dager i hagen kan du velge de første fruktene.

Verdien av sorten er minnelig og rikelig, tidlig høsting, gode kommersielle kvaliteter, ikke stikkende. En av de mest produktive varianter på sengen er opptil 5 kg, og i en kompaktfilm drivhus opp til 13 kg / m2.

Hybrid typen Claudia, som er svært populær blant lastebilbøndene frem til nå, har overgått flere ganger sin yield og fruktkvalitet.

Anlegget er kraftig, ubestemt, med middels lameness og høy vekstkraft. Parthenocarpic (selvbefruktet) betyr at pollinatorer ikke er nødvendig, noe som er viktig i drivhusene, hvor det er vanskelig å få bier og insekter.

Hybrid Karin med bunter av eggstokkene (3-7 stykker) i hver interstice, dette er med nok mat. Trenger ikke spesielle forhold for vekst. Kan vokse både i den åpne sengen og under midlertidig ly.

Zelenets små, nivellerte, oval-sylindriske, med ofte plassert små kviser, er pubescence hvit. Farge fra mørkegrønn på stenglene til grønn på spissen, med litt merkbare, korte, lysgrønne striper.

Fødelsens lengde er fra 8 til 10 cm, vekten er 50-70 g. Med et lite frøkammer og meget små frø blir det ikke dannet tomrum. Smaken er litt søt, uten bitterhet, litt "vassen", har en uttalt agurksmak.

Resistent mot de viktigste sykdommene av gresskar.

Ideelt ikke bare i sommersalater, okroshke, på smørbrød, men også i hjemmet bevaring. For salting i krukker egnet, men vil være myk og vassen.

Sorten tolererer ugunstige værforhold, men som en cornichon agurk med et bunt eggstokk er det svært krevende å:

1. Jordfruktbarhet

2. Plante frø i jorden oppvarmet til 10-15 ° C

3. Fuktighet av jord og luft (vanning hyppig varmt vann, oppvarmet i solen, helst ved solnedgang, for ikke å skade bladene)

4. Fôring under hele veksten

5. Anlegget trenger en vertikal støtte, for god belysning og ventilasjon, som forhindrer mange sykdommer

6. Strukturering av busken (hovedstammen skal ikke plukkes, til den vokser til ønsket høyde, eller du kan kaste den over den øvre tverrstangen, slik at den kan vokse nedover)

7. Vanlig innhøsting

Om hybrider kan snakke mye, men de ble laget for tidlig og økt utbytte og høy motstand mot sykdom.

Ifølge mange gartnere som vokser Karin F1 årlig, viser det sig at de aldri svikter, busken vokser raskt, fruktes aktivt, "fra et bilde", i pickles og marinade.

Agurk F1 - vurderinger

Negativ tilbakemelding

Agurk blomstrer og det er små frukter, men de blir gule og dør.

En og en halv meter høy, og resten. slank, liten. Kanskje jeg ikke vet hvordan... men jeg vil ikke plante mer.

Nina Pavlovna Rumyantseva (Razin)

veldig fruktbar hybrid! Smaken? Jeg gjør egentlig ikke, men argumenterer ikke for smak.

Sorten er veldig bra, men de siste 2 årene ikke spire, hvor mange tok ikke alt forgjeves. Solgte frø er nok ikke modne. Jeg tar ikke mer.

  • Vennlig spiring
  • frøplanter for skål.

Vi prøvde å plante agurker "Ajax F1" to årstider. Begge tider er ikke helt vellykkede. Det skal bemerkes at "Ajax" spirer veldig bra, virkelig er spiring rate en hundre prosent. Frøplanter er robuste, ikke snus, forresten, en av de få agurker som plantene ikke strekker seg sterkt fra mangel på lys.

Men når du planter på en åpen bakke eller under et filmhem (en liten klesbed), starter problemer. Agurk "Ajax F1" er ganske lunefull og til jord og til temperaturen. "Gør" når du transplanterer (plante mange varianter) i en stund i sammenligning med andre hybrider.

Men det er ikke alle ulemper. Denne hybrid agurk "Ajax F1" på våre og min kone øyne er svært utsatt for slike sykdommer som mosaikk. Begge årstider, alle buskene var smittet, men ved siden av andre varianter og tenkte ikke å skade. Vi bruker ikke kjemiske midler for å bekjempe denne sykdommen, og vi har nå gitt opp Ajax.

Vi prøver ikke å plante denne hybrid lenger. Det er en annen ulempe, i å plukke disse agurkene tilsynelatende ikke er ment. I hvert fall har vi ingenting å gjøre med denne hybriden. Bankene eksploderer, hvorfor det er uklart, andre hybrider er gode hele vinteren.

Jeg vil ikke anbefale det, selv om den voksende regionen (Nordøst-Europa-delen av Russland) kanskje ikke passer.

Nøytral tilbakemelding

  • Flott smak
  • tidlig og harmonisk frukting

Bokstavelig talt for 10 dager siden ødela en orkanvind vår drivhus, som i tro og sannhet har tjent oss i mange år. Jeg prøvde å dyrke mange hybrider av agurker i drivhuset, men til slutt stoppet jeg på F1 Courage.

Hva tiltrukket meg til denne hybrid? - For det første, det faktum at selgerne er festet på det veldig tidlig, enda tidligere enn på den berømte tyske F1. I tillegg er hybrid Courage F1 agurk veldig "lydige" piske, som krølles langs strengen oppover, og gir fri passasjer.

Agurkene av Courage F1 er ryddige, knasefulle, veldig duftende, med fersk mettet smak, ikke vassen, som noen ganger skjer, uten bitterhet. Sykdommer er svake, men tolererer svært dårlig tørke. De elsker å være fuktig og ikke for varm i drivhuset. Også i det åpne bakken, bli godt. Men i kaldt vær slutter vekst og fruiting.

For drivhuset - Courage F1 er flott, anbefaler jeg!

Agurker er veldig lydhør overfor vanning. sorten plantet ikke. Under fruiting, mate mikroelementene i henhold til instruksjonene på pakken. hvis pakken er skrevet for konservering eller universalformål, kan det henges. Hvis ikke, bruk den bare frisk.

På meg varierer Masha F1 forskjellige former og størrelser fra en fest. Det er svartkinnet, hvitkinnet, lengre, kortere. I utgangspunktet, kortsiktig, kan jeg ikke si at det sjelden er hummocky. For mange planter med mannlige blomster, men hevdet å være parthenocarpic.

Positiv tilbakemelding

Min favoritt hybrid av agurker! Spiringskapasiteten er 100%. Stretched periode av fruiting. Stabilt gir, agurker av vanlig form, uten bitterhet (selv med ikke-vanlig vanning).

Har kjøpt eller kjøpt og er glad eller nok. Skarpe små agurker, jeg vil kjøpe mer og mer. Jeg anbefaler! Jeg vil plante det neste året, t. Til meget smakfulle agurker, som hele familien. Ideell for salater!

Alt vokser! Hage, hytte, kjøkkenhage

  • Flott smak
  • tidlig og harmonisk frukting
  • Prisen kan ikke passe alle sammen

"Jeg prøvde å vokse i et drivhus, mange hybrider av agurk, men til slutt stoppet på Courage F1 Hva tiltrakk meg til denne hybrid - Først av alt, det faktum at Zelentsy festet på ham veldig tidlig, allerede før den berømte tyske F1 tillegg.?. av hybrid agurk Courage F1 meget "lydig" pisk som nøye krølling av garnet opp, og etterlater en fri passasje. same agurker Mot F1 ren, klar, meget aromatisk, med friskt rik smak, ikke vannaktig, som noen ganger skjer, uten bitterhet. Sykdommer er svake, men veldig dårlige Renos tørke kjærlighet til drivhus var vått og ikke for varmt, for, vokser godt i åpent terreng, men i kaldt vær fryser vekst og fruiting for veksthus -.... Courage F1 er flott, jeg anbefaler! "

Sorten er veldig fruktbar. Frøene mislyktes aldri, spiring er utmerket. Vi vokser i et drivhus på trelliser i en stamme. Vi samles hver annen dag hver sommer, noen ganger i høst. Egnet hovedsakelig for fersk forbruk og salg. For bevaring gir deres dyrking ingen mening, siden de er ganske store (10-12 cm) og fulle. Vi må rive de uberørte agurkene, slik at de ser vakker ut i banken. Men smaken er utmerket, det lukter frisk, skarp. Cortex er tynn, ikke grov, mørkegrønn, med hvite pigger. =

Jeg likte dem veldig mye. Delikat, saftig, med svært små frø. Men bare salat destinasjon, så ikke så mye, nok to eller tre røtter.

Mine var sentimeter 30-40, jeg plantet i et drivhus.

Jeg plantet, likte smaken veldig mye, nå sår jeg noen busker hvert år.

Dette agurk kombinerer alt jeg trenger fra en agurk: tidlig, en god spiring av frø (av alle plantet besteg opprinnelige og hvert frø) avkastning, gir en vakker jevn agurker, som er bra for hermetisering og ikke bitter.

På grunn av hastighet klarte jeg å vokse 2 avlinger av denne agurken, og som det viste seg, er han ikke redd for små forkjølelser, fortsatte å bære frukt selv i oktober i det åpne bakken.

Av alle agurker jeg plantet, viste Ajax å være den mest motstandsdyktige mot sykdommer og skadedyr.

Han har en kraftig, forgrenet busk, som er bedre å vokse på trellises eller et rutenett.

Denne variasjonen av nederlandsk avl og refererer til bonden, så det er store pakker med frø til 50 stk, 100 stk, 200 stk, det blir billigere

Agurk Masha F1, og sannheten, er populær ikke bare i sommerboerne, men også i industriell produksjon. Denne sorten kan dyrkes i åpen og lukket bakke. Utvilsomt positive kvaliteter av sorten er evnen til selvbestemning og god transportbarhet, som den er verdsatt av landbruksprodusenter. Variasjon tidlig modning (35-40 dager), høyverdig, resistent mot sykdommer.

Med tilstrekkelig lys og gunstige temperaturer utvikler anlegget seg godt og styrker. Dette letter i stor grad omsorg og høsting. Med full forsiktighet og ernæring på eggstokken kan dannes 6-7 frukter. Ripe frukter kan vokse opp til 11 cm, men erfarne bønder sier at det er bedre å samle dem når frukten ikke overstiger 9 cm. Dette er omtrent hver tredje dag.

Du kan bruke agurker av Mashas variasjon både i salater og salt. Smaken er god.

Karina (Karin) F1 agurk hybrid

KARINA (KARIN) F1 (Carine)

mørkegrønn, finmullet frukt er preget av tett konsistens uten hulrom og utmerket smak uten bitterhet. Agurk kombinerer tidlig utbytte av utmerket kvalitet og allsidighet i bruk: Den er ideell, ikke bare for å lage ferske salater, men også god for beting. Spesielle egenskaper ved dyrking: rygg til trellis og plantedannelse anbefales; mulig å vokse i et drivhus og åpen grunte.Gibrid agurk Karin F1 inkludert i Aa-registeret i den russiske føderasjonen for dyrking i det åpne feltet og under filmen krisesentrene i LPH.

Frø Gavrish Agurk Courage F1 - anmeldelse

På min side erstattet agurk "Courage" alle nederlandske varianter. Men som de sier - familien er ikke uten freak, selv om han ikke kunne skuffe meg.

Min favoritt hybrid Kurazh jeg har plantet i flere år. Jeg er en tilhenger av selvbestøvte agurker, slike agurker påvirkes ikke av dårlig vær, til og med regn eller hvis eggstokkene er kalde uansett. Derfor kan slike agurker dyrkes både i det åpne og i den lukkede bakken. Motet refererer til selvbestøvet. Det gir 100% utbytte, agurk er veldig mye, takket være en stor haug med eggstokkene på hovedskytta, fruktes fra tidlig sommer til sen høst til frost selv. Etter å ha samlet agurker i bihulene begynner nye eggstokkene å danne seg.

Med adventen av 5-6 bladplanter, henger jeg og begynner å danne i en stamme, og fjerner sideskrittene. Jeg liker ikke når agurker ligger på bakken, i limbo, er de mindre utsatt for sykdom, pisken ikke er skadet, er det bedre å samle inn, forbedret utbytte og øker periode av fruktsettingen.

Mot er en av de tidlige hybrider, anlegget er en middels stor plante, men det vokser kraftig, så klype staver er en obligatorisk operasjon, ellers blir det en skog av blader.

Jeg prøvde å plante importerte hybrider, men i form av utbytte, motstand mot sykdom, tapper Cour ikke bak dem i det hele tatt. Denne agurk har ikke mannlige blomster, dannet umiddelbart en blomst med en eggstokk.

Sorten er universell, det føles bra både i det åpne og i den beskyttede bakken.

Gurkere er svært velsmakende, søte, duftende, knasefulle og viktigst uten bitterhet, er gode som friske, som for salting, konservering og beting.

I vinter agurker gå med et smell, og våren er bare et par krukker, vel, som på denne tiden er det friske urter, og kombinasjonen av syltede agurker med greener, men med poteter, vel, bare Yum!

Men det er ikke for ingenting de sier - familien er ikke uten freak... Det handler om agurker som "fikk" inn i Courage-familien. En agurk gjør ikke været, men det kan ødelegge det. Og det skjedde i mitt tilfelle.

Blant alle de ideelle agurkene,

Ja, det er bittert, tykt skinnet! Spesielt pot-bellied runde agurk, som er mindre enn et kyllingegg.

Men til tross for så billig, Tror jeg virkelig liker, og jeg vil ikke avvise poengsummen.

Og jeg anbefaler alle interesserte!

Takk for din oppmerksomhet!

Hvis du er interessert i mine andre vurderinger, vennligst les her:

og mange flere, mange andre.

Forum av gartnere Din hage

Internett-klubben Hagen din er et samfunn av folk som er opptatt av å dyrke hageplanter.

Om agurker. (Del II)

  • Gå til side:

Om agurker. (Del II)

Meldingen til Elenochka »29 jan 2014, 15:04

Re: Og om agurker.

Innlegg av Tatyana »29. januar 2014, 16:00

Re: Og om agurker.

Innlegg av Yelenochka den 29 januar 2014, 16:13

Re: Og om agurker.

Innlegg av Tatyana 29. januar 2014, 17:00

Re: Og om agurker.

Innlegg av Liliya på 29 jan 2014, 17:13

Re: Og om agurker.

Meldingen til Elenochka »29 jan 2014, 17:32

Re: Og om agurker.

Anns melding »29 jan 2014, 18:25

Re: Og om agurker.

Innlegg av Tatyana den 29. januar 2014, 20:32

Re: Og om agurker.

Meldingen til Elenochka »29 jan 2014, 10:31 pm

Re: Og om agurker.

Innlegg Skrevet: Ons 29. januar 2011

Re: Og om agurker.

Innlegg Skrevet: Ons 29. januar 2012 16:31

Re: Og om agurker.

Innlegg av Esme »på Jan 30, 2014, 2:38 am

Re: Og om agurker.

Anns melding »30. januar 2014, 14:31

Frø Agurk Corinne F1, selvbestøvet, 7 stk.

  • Generell informasjon
  • Varemerke: Den sibiriske hagen
  • Artikkel 1761904
  • Sertifikat Ikke underlagt sertifisering
  • Land Russland
  • Sammensetning Frø
  • Pakking og pakking
  • I boksen 100 stk
  • Pakking i 10 stk
  • Individuell pakking
  • Emballasjestørrelse 0,2 cm × 8 cm × 14,5 cm
  • Dimensjoner og vekt
  • Vekt 3g
  • funksjoner
  • Se selvbestøvende

Selv på en liten hage kan du få en rikelig høst av vitaminer rik på grønnsaker. Lyse, smakfulle og kjøttfulle frukter vokser bare fra kvalitetsfrø. Moderne vitenskap har lært å utlede varianter som utvikler seg i den mest ufruktbare jorden og krever minimal omsorg.

Frø Cornflower Corinna F1, selvbestøvet, 7 stk. Stiger raskt og massivt, uten å gi gartner noen problemer. Det upretensiøse anlegget danner en vakker frukt, som har et høyt innhold av verdifulle sporstoffer og viser god smak både i kulinariske retter og i hermetikk.

Sorten, utviklet av erfarne oppdrettere, er motstandsdyktig mot vanlige sykdommer, er ikke redd for kulde og tørke. Han vokser aktivt og fructifies under svake lysforhold.

Tips for dyrking av grønnsaker

  • Velg kvalitetsfrø fra anerkjente produsenter. Du kan spare på plantemateriale, men gjør det med sinnet.
  • Grønnsaker er rikelig frukt bare på landet som passer for dem. For eksempel kan kål dø sammen med tomater, men vær sunn ved siden av mynte eller timian.
  • Frøplanter vil være svært svake hvis de vokser i feil container. For stort eller trangt, dårlig drenert, eller bare en lavkvalitetsbeholder vil ødelegge spirene eller ødelegge den.
  • Ikke glem å forberede frøene til planting. Ofte forsås pre-såing ikke bare riktig spiring, men sparer hele hagen fra infeksjoner som kan inneholde frø.
  • En annen vanlig feil er mangelen på å observere sådd- og plantetidene av plantene, noe som påvirker plantens evne til å slå rot og utvikle seg. Du kan bruke månekalenderen eller informasjon om oppdretts teknikker som produsenten peker på emballasjen.

Simagland har rett til å velge spørsmål for publisering uten varsel til brukere. Vi legger ikke spørsmål som er:

  • ikke forholde seg til temaet i butikkens arbeid, gjennomføringen av kjøp i den;
  • inneholder misbruk språk, støtende språk;
  • De inneholder lenker til andre nettsteder.

Vi publiserer ikke spørsmål som inneholder:

  • lenker til andre nettsteder, samt referanser til bestemte selgere og importører av varer;
  • Påstandene diskrediterer tredjeparts honor, verdighet og forretningsreklam (inkludert butikker, produsenter og importører av varer);
  • materiale (inkludert tekst, video, grafikk, kode) som bryter med tredjeparts rettigheter, herunder rettighetene til resultatene av intellektuell aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-lend forbeholder seg retten til å slette det publiserte problemet når som helst, og også for å bestemme tidsperioden hvor spørsmålene anses relevante og som de publiseres på Simaland-siden.

Vi forplikter oss ikke til å informere brukerne om årsakene til å avvise spørsmål og fjerne tidligere publiserte spørsmål.

Hvis brukeren stiller spørsmålet, samtykker han i å motta varsler fra Simaland-siden om nye svar på spørsmålene hans.

Simagland har rett til å velge tilbakemelding for publisering uten varsel til brukere. Vi legger ikke til vurderinger som er:

  • ikke forholde seg til temaet i butikkens arbeid, gjennomføringen av kjøp i den;
  • ikke relaterer til den faktiske erfaringen med å bruke dette produktet;
  • inneholder ikke nyttig informasjon for andre brukere
  • inneholder misbruk språk, støtende språk;
  • De inneholder lenker til andre nettsteder.

Vi publiserer ikke samlinger og produktanmeldelser som inneholder:

  • lenker til andre nettsteder i teksten til samlingen og gjennomgangen, samt referanser til bestemte selgere og importører av varer;
  • Påstandene diskrediterer tredjeparts honor, verdighet og forretningsreklam (inkludert butikker, produsenter og importører av varer);
  • materiale (inkludert tekst, video, grafikk, kode) som bryter med tredjeparts rettigheter, herunder rettighetene til resultatene av intellektuell aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-låne forbeholder seg retten til å fjerne en publisert gjennomgang, sammenstilling og vurdering av varene til enhver tid, samt å bestemme den perioden hvor svar anses relevant og som er publisert på nettstedet Sima-låne.

Vi forplikter oss ikke til å informere brukerne om årsakene til å avvise publikasjonen og fjerne tidligere publiserte vurderinger, evalueringer, samlinger og produktanmeldelser.

Hvis en bruker svarer på et svar eller et spørsmål til ham, godtar han å motta varsler fra Simalands nettside om nye svar på hans kommentarer.

Du kan dele produktet på sosiale nettverk

Agurker av sorten "Moravian cornichon". Hva er testamente? Er det verdt det å vokse?

Til å begynne med bør agurken "Moravian cornichlor F1", det vil si frøene fra det, ikke tas, bare hvert år for å kjøpe.

Agrotechnics det er ikke mye forskjellig fra å dyrke andre agurker, men her er noen nyanser. Vurder dette pcheloopyljaemogo, så i et drivhus er det ikke stedet: best - drivhus (for å blomstre var under "taket", og uten det). Å bringe til de åpne drivhus biene trenger litt tid tidlig i sesongen for å strø agurkene utvannet honning (1 teskje per liter vann). Ytterligere bier vil huske veien selv.

I prinsippet kan alle agurkene fjernes sylteagurk - små agurker for 3 - 5 cm, men denne typen spesielt for dette formålet og lansert! Derfor samlingen - hver dag! Og daglig vanning etter det, og i varmen ville det være bra og 2 ganger - om morgenen og om kvelden. Og siden hotbeds er fylt med humus og jorda er det løs - det er ingen stagnasjon av vann. Og med så intensiv høsting av en humus er ikke nok, er det nødvendig med annen befruktning: både blad og rot.

Derfor er dette sortimentet bra for private hjem og gartnere som bor på stedet, og hvis du er i hagen hver 2 uker - passer det ikke deg.

Tross alt, når det vokser over disse agurker det er et luftkammer som er ubehagelig i pickling (og i virkeligheten er dette slags salt-belegg), og verd variasjonen av mangel på bitterhet, i lang tid ikke visner og gulner ikke.

Og ikke glem å plante ved siden av andre varianter av agurker, slik at det bedre var en perforering. Og store ferske varianter av agurk bedre holde seg i drivhuset.

Vokse en hage!

Voksende grønnsaker i hagen

De mest produktive agurkene vurderinger

Gurk Connie F1: vurderinger. Egenskaper av sorten

Det er godt å dyrke agurker i områder med mildt klima, du kan skyte flere avlinger en etter en og ikke bekymre deg for at plantene vil dø av kulde. De nordlige områdene, Uralene og Sibirien er en annen sak. For å få en god høst, er det nødvendig å plante en tidlig moden variasjon, motstandsdyktig mot temperaturendringer og ulike sykdommer. Dette er agurk Connie F1. Anmeldelser kaller det en av de mest elskede av russiske gartnere og lastebilbøndene. Den utmerker seg ved sin gode utbytte, upretensiøsitet og god smak av frukt. La oss ta en nærmere titt på fordelene og egenskapene i denne varianten.

Hva er denne variasjonen?

Vi ser på en selvbestøvet hybrid for åpen bakke og drivhus. Dette er Connie F1 agurk. Tilbakemeldinger antyder at dette er et pålitelig utvalg, som årlig gir gartnere et konsekvent høyt utbytte. I blomsterstandene dominerer kvinnelige blomster, det vil si at planten er pollinert på egenhånd, noe som betyr at den kan dyrkes i helt lukkede drivhus. Hvis i sommeren kommer sent, plantes plantene i bakken med utbruddet av stabil varme. Veldig snart, 40-45 dager etter fremveksten, begynner en massiv innhøsting. Frukt kan være grunnlaget for sommersalater og tjene som en utmerket parabol, de er også egnet for vinterpreparater.

Kjennetegn på frukt

Hva er forskjellig fra resten av Connie F1 agurk? Vurderinger sier at det gir utrolig deilig greener. Sorten karakteriserer bjelkearrangementet av frukten, noe som betyr at utbyttet vil være veldig høyt. Frukten er liten, ca 8-10 cm, fin klumpet, vakker, oval i form, lysegrønn i farge. Veldig fornøyd med at grønnsakene ikke har bitterhet, kjøttet er ømt, knasket, deilig deilig. Frukt av universell hensikt, de er perfekte for pickling, marinade og sommer salater. Bra og i seg selv en agurk Connie F1. Vurderinger refererer ham til de mest delikate gaver i forstadsområdet.

Frøsåing

Frø av agurker hjemme begynner å bli plantet i februar-april, avhengig av regionen og utbruddet av stabil varme. Gurk Connie tidlig modning, så plantene vil ha tid til å høste, selv når de sår i det åpne bakken tidlig i juni. Imidlertid er plantemetoden foretrukket. Det bidrar til å redusere ventetiden på innhøstingen med ca. 15 dager. Hvis du har et film- eller glasshus, blir frøplanter av agurker sådd hjemme tidlig i april. Den kan plantes midt på måneden. Når plantene slipper ut lange vipper, vil dagens temperatur allerede tillate fjerning av dekselmaterialet. Denne variasjonen er en kraftig middelaldrende plante som er motstandsdyktig overfor et kompleks av agurksykdommer.

Såingsteknologi

Til tross for det faktum at i dag vurderer vi gurk Connie F1, er beskrivelsen av såingen praktisk talt ikke forskjellig fra den allment aksepterte. På grunn av det faktum at frøene har blitt behandlet i plasma, behøver de ikke å bli såkalt. Samtidig er vekst- og avkastningsindikatorene for denne sorten mye høyere enn i mange andre. Planter vokser oftest på støtter, 3-4 planter per kvadratmeter. Hvis du bestemmer deg for å vokse dem som et gresskar, fritt vibrerende på bakken, så er 2-3 planter per kvadratmeter nok.

Frø skal såes til en dybde på 2 cm i en fruktbar, luftgjennomtrengelig, lett jord. Etter 2-4 dager oppstår det, og etter utseendet på 3-4 blader produserer klemming. Dette vil gjøre det mulig å danne en buske, som i fremtiden vil eliminere behovet for å ta vare på villmarker i stedet for en pen hage.

Ta vare på agurker

Utvilsomt er Connie F1 den mest produktive agurk av alt som er på markedet i dag. Parthenocarpic, bundle hybrid i en sesong kan gi deg ca 5 kg frukt per kvadratmeter. I denne planten er upretensiøs, er all omsorg i rettidig vanning og fôring. Mangel på vann kan forårsake død av planter eller forringe fruktkvaliteten. I dette tilfellet vann vannet agurk bare om kvelden, varm, avgjort vann. Kaldt, vann fra springen kan ødelegge røttene eller stoppe veksten. Topp dressing gjøres en gang i ti dager, med den ideelle blandingen å være en hjemmemiks: en liter gjødsel per bøtte med vann.

Pakking og pris

Frøene av F1 agurker blir gitt ut i forskjellige pakker. I dette tilfellet er svart og hvit emballasje mye billigere enn lignende frø i en farget pakke med lyse bilder. I begge tilfeller vil du finne plasmafrøene til firmaet "Agronika" i mengden 10 stk., Eller 1 g. Hva betyr plasma? Dvs., frøene ble behandlet i en luftplasmautladning ved romtemperatur. Dette øker spiring av frø i en tilstand av dyp dvalemodus, deres motstand mot sopp- og bakteriesykdommer, spirer virker mer robuste.

Hvilke agurk skal jeg plante?

Faktisk er ikke bare Connie F1 perfekt for å vokse i nordområdene. Det er fortsatt et stort antall hybrider som gir utmerket utbytte og samtidig er resistente mot sykdommer. La oss se på de kulturer mest elskede av gartner:

  • Det bør noteres Cupid F1. Det er en selvbestøvende hybrid, som preges av høyt utbytte. Frukt modner i 40-45 dager og har gode smakegenskaper.
  • En av de mest avanserte varianter er Arina F1. Samtidig er det overraskende kaldt motstandsdyktig, men er kun beregnet til bruk i frisk form.
  • Tenk deg og en hybrid Voyage. Det er en salat rekke agurker, som tolererer temperaturendringer ganske bra, men det anbefales å vokse i drivhus. Gurkere krever ikke pollinering.
  • Hvis du har skyggefulle steder på nettstedet, kan du ikke rakke hjernen din og tenke ut hva du skal sette dem på. Ta frø av agurker i nærheten av Moskva kvelder. Fantastisk utvalg tolererer selv de mest skyggefulle områdene og trives med en utmerket avling.

Varianter av agurker for uralene

Lokal natur er ikke særlig kjærlig mot milde, varme kjærlige planter, hvorav en er en agurk. Moderne oppdrettere tilbyr et stort utvalg av varianter som gir utmerket spiring, utbytte og motstand, ikke bare for sykdommer, men også for temperaturendringer:

  • Jeg vil merke variasjonen Altai, tidlig modning, høy avkastning, den kan plantes både i friluftsliv og i drivhus. Fruktene er deilig og knasket, de finner flere og flere fans blant gartnere. De er gode for salting og salater.
  • En nyhet, bare nylig utgitt av russiske oppdrettere, er en slags agurker Hvit sukker. Det refererer til mellomstore grønnsaker og skiller den hovedsakelig fra hvit, kremaktig nyanse av frukt. De går bra for pickling og salater.
  • Når du vokser agurker i det åpne bakken, bør du være oppmerksom på den bieformede hybrid Ajax F1. Tidig modning, perfekt tilpasset for dyrking i tøffe forhold. Frukt er ikke stor, veier ca. 100 g.

De mest produktive agurker

Hver av oss ønsker å ha en vakker hage og en fruktbar hage. Agurker - dette er en ekte sommergave. Deilig, sprø, lavt kalori, de passer perfekt til alle retter. Plukker frø, du vil kjøpe akkurat det sorten som gir deg en avling. I dag er det ganske mulig, da moderne oppdrettere tilbyr deg følgende karakterer:

  • Masha F1. Variety, elsket av mange. Små, sprø cornichons vokser i en slik mengde at det er nødvendig å smøre dem hver dag. De er også gode for å spise fersk. Tolerer perfekt en rekke sykdommer, karakteristisk for agurker.
  • For planting i drivhus er velegnet variasjon Courage F1. Disse er selvbestøvende agurk, de første fruktene vokser omtrent 60 dager etter planting. Salatsort, massen av en frukt - ca 200 g.
  • Tysk f1. Dette er den tidligste variasjonen som modner på bare en måned. Høsten er veldig rikelig, hver agurk veier bare 100 g. Utmerket for å spise fersk, samt pickles og marinader.
  • Zozulya F1. Dette er et annet tidlig modne variasjon, noe som er noe dårligere enn det forrige. Ripening av frukten foregår omtrent 42 dager etter planting. Fruktene er større, 300-400 g hver. Samtidig gjenstår det høyeste utbyttet.

De mest produktive agurkene for åpen bakke

På en åpen seng er det viktig å få en høst, uavhengig av værforholdene. Derfor må du velge varianter som er helt upretensiøse for temperaturendringer. For bevaring er Sparta-sorten svært egnet, det er en hybrid som har en myk, tidløs peeling. Det universelle utvalget av Farmer er motstandsdyktig, selv til sterke vårfrost. Altai tidlig sort er veldig fruktbart og tidlig modning, frukt begynner å bli fjernet etter 37 dager fra plantetidspunktet. Motstandsdyktig mot forkjølelse og soppsykdommer.

Anmeldelser av gartnere

Dømme etter vurderinger av gartnere, til tross for overflod av varianter i dag i butikkene, er en av de mest elskede og ofte kjøpt Connie F1. Sorten er upretensiøs, fruktbar godt under alle værforhold, er selvbestøvet, noe som er viktig når det vokser i drivhus. Fruktmottagelsesperioden er 40 dager, selv i de mest alvorlige områdene har bushen tid til å produsere en høst i en varm periode. Som kjent er agurker svært utsatt for ulike sykdommer. De som plantet en hybrid Connie, ble positivt overrasket over det totale fraværet av busker og avlinger på grunn av pulverisert mugg, agurkflapp, olivenflappe og andre formidable sykdommer.

En annen egenskap av sorten, som ikke annet enn glede, er dens allsidighet. Connie F1 er flott for å spise fersk. Han går til salater og skiver, som en selvstendig garnityr. Ikke mindre velsmakende frukt i salt eller marinert. Små, ryddige, sprø, de har fantastiske smakegenskaper.

De beste varianter av agurker for å plukke for vinteren

Langt før sesongstart, er vi alle i påvente av en ny høst. De fleste av sommerboerne selv før landingen tenker på hva de vil høste for vinteren. Men uansett hvilke forberedelser vi gjør, fra salt eller marinert agurk, nekter noen av eierne.

Men for at dette initiativet skal lykkes, er det ikke nok å observere alle reglene for å bevare og presist opprettholde formelen. For det meste avhenger kvaliteten på det riktige valget av agurk til salting. Enig, det er synd når innsatsen blir brukt og det er på tide å få glede av arbeidet, og alt ser ut til å være feilaktig "tvert imot." I stedet for de forventede smakfulle, sprø og krydrede agurkene, har du akkurat det motsatte resultatet. Hvordan velge riktig type agurk til salting?

Hvordan velge de beste varianter av agurker for pickling?

Tilstandslig er alle varianter av agurker delt inn i salat, saltet og universal. Vel, hvis du deler med det frømaterialet, som er garantert å gi en avling av agurker for hesting. Hvis du har valg - vær forsiktig når du velger frø.

Eksterne forskjeller av agurker til salting

Å skille saltede varianter av agurker fra salater lett, selv i en slags, saltet - den mest tuberkulerte. Det er også nødvendig å være oppmerksom på tornene - de hvite belliedene blir ikke gule i lang tid på buskene, deres skinn er tykk, saltlengden er lav gjennomtrengelig. Det vil si at slike varianter av agurker ikke er egnet for pickles, med svarte ryggrader, det er hva det er!

Spikiki, dannet på frukt, regulerer anleggets fordamping av fuktighet. Mørk pigger på grunn av pigmentet, som akkumulerer, blir svart og stopper fordampning, noe som gjør spinnet sprøtt.

Gurkekvaliteten er avhengig av kjøttets kjøtt, de syltet agurker har kjøtt mye tettere. I storfaktorer som er ment for salting, er transversale vaskulære bunner som når overflaten svært utviklet, noe som gjør kjøttet av agurk sprø.

Når du velger agurkfrø til planting, bør man ikke bare fokusere på et vakkert bilde av pakken. Les beskrivelsen, den inneholder mye nyttig informasjon, og viktigst av alt angir det formålet med agurker.

De beste varianter av agurker for pickling

De beste varianter av agurker for å plukke er agurker med korte knobbyfrukter med svarte ryggrader. Til de mest produktive kan man trygt henvises til varianter av agurker "Nezhinsky" og "Muromsky", kjent i mange år. Agurker av disse varianter er ideelle for konservering - fruktene i middels størrelse har et tett og elastisk kjøtt og en tynn hud.

Velprøvde og slike sorter av agurker til salting, relatert til Nezhin-dynastiet:

Alle har gode saltegenskaper, agurker er deilige og knasefulle. I motsetning til hybrider gir de alle godt frømateriale.

Klassiske varianter av agurker for pickling

  • "Altai"
  • "Kysten"
  • "Voronezh"
  • "Magnificent F"
  • "Vyaznikovsky"

Deres eneste ulempe - frukten blir raskt gul. Men rettidig høsting vil redde gartneren fra disse problemene. Videre er det ikke en hemmelighet for noen som når vi høster agurker hver dag, stimulerer vi dannelsen av nye eggstokker og den aktive veksten av busken.

Moderne varianter av agurker for pickling

Å si at frø av agurker til dags er det mange - det er ingenting å si. Selv erfarne gartnere renner øynene fra overflod som tilbys til oss. Hva kan vi si om dem for hvem voksende grønnsaker er en ny bedrift. Det er helt feil for bønder å bekymre seg om hybrid varianter. Nesten alle moderne varianter og hybrider har økt motstand mot sykdommer, de tolererer utilstrekkelig vanning og har høye smakegenskaper.

Moderne varianter av agurker for å plukke:

  • "Khabar"
  • "Saltet F1"
  • "Nightingale F1"
  • «Semcross F1»
  • "Gypsy F1"
  • "Flaske Saltet F1"
  • "Mama's Pet F1"
  • "Lilliput F1", "tysk"
  • "Gode gutter"
  • "The Paris Gherkin"
  • "Courage F1" og andre.

Alle av dem er preget av høye salt egenskaper.

Hvis du foretrekker små sprø agurker. Da vil det beste valget være frøene til "Lilliput" og "Parisian Gherkin". Ved å bruke dem, vil du enkelt oppnå et utmerket resultat. De har svært høye utbytter, utmerket smak og høyt saltholdige egenskaper. Salt av sorten "Bochkova zasolochny F1" krever ikke bruk av konserveringsmidler. Ved å bruke selv de største og substandard fruktene, er du sikker på å få et godt resultat.

Det er vanskelig å fortelle om alle karakterer i denne lille undersøkelsen, det er mange flere. Alle har sine fordeler og ulemper, de er forskjellige når det gjelder modning og andre funksjoner. Vi håper dette materialet vil være nyttig for deg. Og vi ønsker deg stor høst!

hvilke agurker er de mest delikate og fruktbare etter din mening

Valentina Grigoryeva

I fjor hadde jeg deilig og fruktbar "Sashenka" og "Vellykket".

Natalia Maslova

Den parisiske cornichon, krever bare vanning.
vi sår i det åpne bakken etter 9. juni

Karb O'Foss

Phoenix F1 er som.

Anatoly Egorich

Gribovchanka-gammelt testet utvalg. Nå har jeg ikke sett noe i butikkene. ble dyrket i fabrikkhus.

Alexander

De mest delikate agurkene er den første vokst i det åpne bakken under en varm vårsol! Hva er gleden av å kutte i halve sammen. dryss med salt og rist den ekte, lukt av agurk, og ikke en frisk (greenhouse) agurk! Da vokser de ikke så deilig.

Kjærlighet Andrukhova

Hybrider Herman, Zyatek, Barnebarn - var de tidligste, deilige, fruktbare og ikke tykkhudede

KostyukovaTrosti.

Connie F 1, AlexF 1. Den mest delikate..) Og den mest tidlige i Zap Siberia.

Elena Smirnova

Det er ingen veldig dårlige varianter. Det er dårlige frø.
I de siste årene satt jeg ned på krabbe F1. Jeg vil vanne den, jeg vil overleve uten vanning, høsten er utmerket. Jeg elsker tette, stikkende agurker.
Polske frø av emballasjen, så det er usannsynlig å finne. Jeg finner dem bare i ett firma i Lviv.
Kanskje i år vil jeg prøve en annen type.

Lyudmila Volkova

Å ta råd fra forumene, som bare jeg ikke vokste agurker og ikke så forskjellen. I hagen min og med mine forhold blir alt det samme. (Herman, Masha, Zyatek, svigermor, Kibria, Patty, Connie, Lisa, Claudia Prestige, Othello, etc.)
Men jeg sår alltid Herman, Masha. Det er en hybrid fra Masha og Herman. Jeg vil gjerne prøve det. Det kalles Mageru F1. Nytt et utvalg ble kjøpt av Champion Szedek, Pasalimo. Og salaten Emelya vil bli erstattet med Zozulya.

Elena Akenteva

Smak, etter min mening, alt agurk agurk (her er variasjonen ikke avhengig av). Yields - hvordan å bry seg + værforhold, fordi potensialet i alle varianter er veldig høyt. Det finnes varianter i form av grønn - dette er noen som har forkjølelse (lang, kort, glatt, med kviser). Og selvfølgelig, parthenocarpic eller bee-dusted. Jeg har plantet seedlings av parthenocarpic planter (Tempo fra Semko) i mange år for å få tidlig agurker (Moskva-regionen). Og for hermetikk - i OG noen bee - dusted moderne varianter (ikke mindre enn tre for pollinering), i dette tilfellet blir jeg guidet utelukkende av formen og størrelsen på grønt i beskrivelsen av sorten. Det er bedre å ta moderne varianter, de er mer resistente mot sykdommer. I år prøvde jeg den kinesiske (Emerald Stream) - parthenocarpic, lang, salat, stikkende.

olga

Jeg velger for pickling agurker for små salater er bra lenge de saftigere Høsten er avhengig av vedlikehold av humuslaget mer og vannes med varmt vann hver dag, og samle dem du trenger hver dag og fortsatt pripokupke frø for drivhuset parthenocarpic åpne bakken -pcheloopylyaemye A karakterer nå havet jeg velge fra hva som er i butikken

Mitya Bukhankin

om våren, når det ikke er for varmt å plante en phoenix. og om sommeren i varmen plant jeg bare hybrider vokal F1 motif F1 kompost F1. i 2012 med 300 busker utført kurver. og på slutten av den lille var så mye at kyllingene nektet å spise, måtte selge. folk likte å rulle opp en liten bit.

Larisa Bratko

Jeg er enig med Alexander - den mest delikate er den første! De er så sultne, som om det var en etterlengtet, sjelden, utlandsk grønnsak. Og så passerer denne følelsen. Inntil neste sesong.

15 beste varianter av agurker til midtbandet

Det ville se, i dyrking av agurker er det ikke noe vanskelig. Og dette er sant, men bare hvis du nærmer deg saken med en viss mengde kunnskap. Inkludert de varianter som er best egnet for dyrking i ditt område.

Om hvordan du orienterer deg i overflod av agurksorter og velger riktig, detaljert og konsekvent fortalt i artikkelen Vi velger varianter av agurker. Kort tilbakekall hovedpunktene. Først og fremst må du svare på deg selv 3 spørsmål:

  • Hvor har du tenkt å dyrke agurker: i et drivhus, et drivhus, en åpen bakke eller helt på vinduskarmen?
  • Når vil du høste: i begynnelsen av juni, i juli eller august?
  • Hvor lenge vil du høste agurk?

Så, agurker tidlige varianter er mer utsatt for sykdom, og deres periode med befruktningen, i sammenligning med senere, mye kortere. Og til tross for at delingen av agurker på tidlig, midt og sent, noe vilkårlig, at svarene på disse 3 spørsmålene, av åpenbare grunner, og vil avhenge av valget av varianter. Bare riktig valgt varianter er ikke så forferdelig sykdom som oftest rammer agurker i midten bandet betingelser: pulveraktig mugg, dunete mugg og bakteriell sykdom på planter, så valg av varianter bør være spesielt oppmerksom på deres motstand mot disse sykdommene.

Et annet spørsmål: Hvorfor trenger du agurker - spiser fersk eller beting? Deres varianter er konvensjonelt delt inn i 3 grupper: saltet, salat, universal. Naturligvis har hver av varianterne sine fordeler, men å velge den optimale man burde for seg selv, avhengig av deres behov og ønsker. Jeg, for eksempel, plant alltid halvparten av saltede varianter, og 25% av salat og universal. Forresten har vi snakket om hemmelighetene ved dyrking av agurker i denne artikkelen, og det kan også være nyttig å velge varianter. Vel, vi har med deg, etter å ha avsluttet teorien, gå videre til beskrivelsene av de mest populære varianter av agurk for drivhus, åpen bakke, skyggefulle områder og en hjemmegård under forholdene til Middle Strip.

Den beste sorten av agurker for drivhus og drivhus

Shiver F1

Bråmoden (42 til 45 dager etter såing) parthenocarpic (dvs. samoplodnye ikke krever pollinering) høytytende produksjon av landbruksselskapet "Gavrish" hybrid (mer om dette og andre frø produsent forteller vår anmeldelse). Anlegget er en blomstertype blomstring, middels tykk; veksten av sideskudd er begrenset. Frukt er stort klumpete med små svarte torner, som når opp til 8-12 cm; i dem er det ingen genetisk bitterhet. Variasjonen har høy smakskvaliteter, allsidige: gode i både fersk og for beising. Svært motstandsdyktig mot mugg og dunkel mugg egnet for dyrking i drivhus, drivhus, samt i det åpne bakken.

Gutt med en finger

Tidlig (modner allerede på dag 39) et utvalg med en kvinnelig type blomstring, karakterisert ved resistens mot et kompleks av sykdommer. Zelentsy, som vokser i lengde ikke mer enn 11 cm med en vekt på 50 - 65 g, vil bli verdsatt av elskere av agurker. Frukt er flott for canning og pickling.

Fordel F1

Tidlig modning (fra 43-50 dager fra fremveksten av skudd til fruiting) en selvbestøvet hybrid av den kvinnelige typen blomstrende. Zelenets veier opp til 100-120 gram og en lengde på 10-12 cm tykt dekket med små tuberkler. Fruktene er uten bitterhet og har høye smakegenskaper, de er universelle (salting, beting, fersk forbruk). Hybrid er meget motstandsdyktig mot ekte og falsk pulverformig mugg og rotrot.

Alekseyich F1

Tidlig modning (fra skudd til fruiting 37-43 dager) parthenocarpic hybrid av den kvinnelige typen blomstrende. Plant srednerosloe universell karakter frukt slabobugorchatye, som veide 60-80 g, og 7-8 cm i lengde, Zelentsy besitter høye smaksegenskapene. Hybrid er ekstremt motstandsdyktig mot pulveraktig mugg, og også til pulverformig mugg.

Emelya F1

Universal tidlig modning parthenocarpic hybrid, fruktene som vellykket brukes både i frisk form og for hesting. Den vokser og utvikler seg bedre i oppvarmede drivhus. Frukt modner raskt - i 40-45 dager. Sorten er en uklar bush (den har ubegrenset vekst av vever), med overveiende kvinnelig type blomstring og bunter av eggstokkene.

Den beste sorten av agurker til åpen bakke

April F1

Tidlig modning universell hybrid, hvis fruiting oppstår 45-55 dager etter fremveksten. Med suksessen med å vokse kan det ikke bare være i det åpne bakken, men i små balkongbokser - anlegget er lite og selvregulerende forgrening. Sylindriske frukt er ganske stor: med en vekt på 200-250 g i lengde når de 22-25 cm... Den ubestridelige fordeler varianter: mangel på bitterhet, lite krevende i vedlikehold og relativ motstandsdyktighet mot kulde, hvilket gjør det mulig å oppnå godt utbytte i det åpne feltet.

Erofei

Bee-støvete mid-modnet allsidig (egnet for både fersk og hermetisk) utvalg. Anlegget er en blandet type blomstring, sterkt forgrenet og sterk. Zelenets kort (ca 6-7 cm), langstrakt-ovate, litt tuberkulert. Sorten er motstandsdyktig mot dunkel mugg.

Myren F1

Parthenocarpic ultra-modning (35 - 39 dager) hybrid. Anlegget er medium saped, en stråling type blomstring med begrenset forgrening av laterale skudd. Fruktene er grove, klumpete, sylindriske i form, når en lengde på 12 cm. Sorten er motstandsdyktig overfor oljepotting, i tillegg til falsk og ekte pulverlakk.

Masha F1

Parthenocarpic ultraspeed modning (35 - 39 dager), høy avkastning hybrid av stråling type blomstring med en lang fruktig periode. Frukt - krupnobugorchatye agurker passende sylindrisk form - genetisk fri for bitterhet, har den høyeste smak og egner seg ikke bare for direkte forbruk, men også for bevaring. Sorten er motstandsdyktig overfor et kompleks av sykdommer: melaktig og dunkel mugg, agurkmosaikvirus og andre, samt ugunstige vekstforhold.

konkurrent

Høst, tidlig modning (43-53 dager) salt variasjon med gode smakegenskaper. Frukt langstrakt oval eller sylindrisk, lengde når opp til 12 cm, i sin helhet dekket med store tuberkler, veier 120 g variasjon er motstandsdyktig mot pulver mugg og bakteriell sted.

Vår F1

Mid-modning (fra 48 til 55 dager) bee-dusted hybrid, resistent mot et kompleks av sykdommer. Cylindrisk frukt, dekket med små tuberkler med sparsomme torner, uten bitterhet; brukes til beting og konservering. Lengden på modne greener når 12 cm, og massen overskrider ikke 100 gram. Som praktisering av våre gartnere, for utendørs dyrking helt bevist og agurk varianter som det fjerne Østen og Phoenix, for å lese mer om opplevelsen av å vokse som du kan her i dette innlegget.

Den beste typen agurker for skyggefulle områder

Enig, dacha-delen er langt fra alle sider like opplyst av solen, noe som er svært krevende for mange høstavlinger, og området er ikke uendelig. Tomater, paprika, auberginer - de vokser bare bra bare i åpne solfylte områder, og noen ganger for planting av agurker, blir stedet ganske enkelt ikke igjen. Men ikke alt er så håpløst, og hvis det ikke lenger er et åpent solfylt sted på nettstedet ditt, spiller det ingen rolle - dristig plante agurker i penumbraen, fordi det finnes varianter som vokser perfekt under slike forhold.

Muromsky 36

Tidlig modning (35-45 dager) salt sort, fin klumpete eller glatte frukter som når en lengde på 6-8 cm. Relativ motstandsdyktig mot kortsiktige temperaturfall. Frukt er lys grønn og har egg-formet eller elliptisk form, og med lang bom 6-10 cm. Det særegne varianter er at dets frukter raskt blir gule, derfor å samle dem du trenger ofte.

Hemmeligheten til selskapet F1

Parthenocarpic tidlig modning (38-42 dager) hybrid av universal formål. Anlegget er middels forgrenet, med en kvinnelig type blomstring. Zelenets sylindriske, litt ribbet, middels størrelse, veier opp til 115 g. Sorten er motstandsdyktig mot pulverformig mugg, cladosporium.

Moskva kvelder F1

Parthenocarpic medium-modnet (42-45 dager) hybrid, hvis frukter har gode smaksegenskaper og er egnet for både salting og fersk forbruk. Anlegget er overveiende kvinne med blomstringstype, sterkt strandet. Frukt sylindrisk, tuberkuløs, mørkegrønn med hvit pubescence. Lengden når 14 cm, og vekten overskrider ikke 110 gram. Sorten er motstandsdyktig mot viruset av agurkmosaikk, pulverformig mugg og cladosporium.

De beste varianter av agurker til balkonger og hage

Hvis du ikke har mulighet til å dyrke agurker i hagen, kan du ordne en agurk "seng" på balkongen, loggia og bare på vinduet, er det viktigste å velge riktig sortering.

Machaon F1

Kort-modnet parthenocarpic gherkin hybrid med overveiende kvinnelig type blomstring. Zeleni spindelformet, liten (opptil 11 cm lang), med en masse på 60-110 g, preges av høy smak og salt egenskaper. Sorten er motstandsdyktig mot agurkmosaikk, oljespotting, pulverlakk. For kultivering på en balkong og i en hagesenter, passer følgende kvaliteter av agurker også perfekt: Balkong F1, Kolibri F1, Moskva drivhus, Biryusa, Nezhin lokal og Grasiøs. En liste over agurk varianter og hybrider for midtbandet kunne fortsatt fortsette og fortsatte - det er sannsynlig at jeg ikke nevnte varianter begunstiget av mange gartnere. Derfor ber jeg deg om å supplere meg - fortell meg, vær så snill, i kommentarene til artikkelen om dine favorittvarianter, hvorfor foretrekker du dem?

Hva er det mest produktive sortimentet av agurker for åpen bakken?

Vladimir Petrov

Dette er hvordan du bryr deg, og så ta selvbefruktende hybrider F 1

Ulyana

bonde

For våre behov plantes vi den parisiske kløften og Zhuravlyonok. Liten, perfekt for solnedgang.. For direkte forbruk av deres frø, husker jeg ikke hvilken slags de gikk fra.

Tane4ka

Avkastningen avhenger av omsorg og vekststed. Jeg plante hybrider Masha, Ajax, Murashka

olga

Den som du hver morgen vann med varmt vann En gang i uken, mat og ikke glem å samle hver dag En variasjon for din smak

Jeg plantet det året i en tønne. Jeg kjenner ikke engang karakteren - jeg kjøpte vanlige frø på markedet... Jeg visste ikke hvor jeg skulle legge agurkene - selv stekt (de smaker som courgette). Ring på Internett - Agurker i en tønne. Jeg har aldri sett en slik høst uten et drivhus.

Andre Publikasjoner Om Planter